Aksjon eldresikkerhet - et eksempel på godt samarbeid

I dag har frivillige delt ut strøsand til hjemmeboende over 80 år i kommunen. Aksjonen er et strålende eksempel på samarbeid mellom det offentlige og frivillige organisasjoner og lag.

Ordfører Bjørn Ole Gleditsch understreket verdien av frivillig innsats da han åpnet Aksjon eldresikkerhet i dag. I dag tidlig møtte frivillige opp hos YME vedproduksjon i Tassebekkveien for å hente bøtter med strøsand, som skulle kjøres ut til alle hjemmeboende over 80 år i kommunen. Ordføreren var også på plass og sa noen velvalgte ord før sjåførene lastet bilene med strøsand. Han roste samarbeidet som preger prosjektet og frivilligheten, som bare blir viktigere for samfunnet etter hvert som eldrebølgen slår inn over landet vårt. 

Alle hjemmeboende over 80 år i Sandefjord har i år fått tilbud om strøsand som en del av prosjektet Trygge lokalsamfunn. Samarbeidspartnerne bak prosjektet er Sandefjord kommune, Lions, Rotary, YME Produkter og Frivilligsentralene i Andebu, Sandefjord og Stokke. I Andebu og Stokke har aksjonen gått over flere år, mens innbyggerne i tidligere Sandefjord kommune får tilbudet for første gang i år. 

Det var stort engasjement blant de frivillige som uttrykte glede over å få lov til å være med å gjøre en viktig innsats for andre. 

Bente Toril Sørensen og Terje Larsen var med som frivillige fra Stokke Frivilligsentral for første gang i år. De synes begge det er givende å gjøre en innsats for andre.


2024 © Stokke Frivilligsentral