Gjør en forskjell - Bli natteravn

Du har kanskje sett dem? De som går rundt i Stokke på kveldstid, med gule natteravnvester på. De som bidrar til å gjøre Stokke til et godt sted å være for alle.

Natteravnene i Stokke er allerede godt i gang med sitt viktige oppdrag, men for å fylle sommerens vaktlister trengs det flere. Nå håper vi at du vil være med på dette hyggelige oppdraget, som både blir lagt merke merke til og som blir satt pris på av de unge selv. 

Natteravnene® er en politisk og religiøs nøytral organisasjon som arbeider for å gjøre bysentrum og nærmiljø til trygge steder å være for alle. Natteravnene har vært aktive siden 1990. LES MER om Natteravnenes historie så langt. I Stokke har Natteravnene base på Frivilligsentralen.

Natteravnenes visjon er at voksnes synlige tilstedeværelse virker dempende på rus-, vold- og skadeverksproblematikk. Vi jobber for å oppnå positiv kontakt mellom barn/ungdom og voksne ute på vandring. Vi skal også bistå personer som av en eller annen grunn ikke er i stand til å ta vare på seg selv, noen ganger ved å formidle kontakt til det offentlige hjelpeapparatet.

Natteravnene® ønsker å bevisstgjøre innbyggere at det er naturlig å melde fra om straffbare eller utrygge forhold i nærmiljøet. 

Natteravnene i Stokke har en egen infoside på facebook hvor du kan lese mer og holde deg oppdatert. 

Kan du tenke deg å bidra med litt av din tid for å skape et trygt oppvekstmiljø for barn og unge i Stokke? Meld deg som Natteravn.
Kontakt Stokke Frivilligsentral på 94860546 eller post@stokke.frivilligsentral.no.

2024 © Stokke Frivilligsentral