Handlehjelp

Sitter du i karantene, isolasjon eller av andre grunner ikke har mulighet til å handle selv. Frivilligsentralen samarbeider med Sandefjord kommune om å tilby handlehjelp til de som ikke har pårørende eller andre som kan hjelpe til med innkjøp av mat og medisiner nå under koronakrisen.

Dersom du ikke har pårørende som kan hjelpe deg eller har mulighet til å bestille selv på nett står Frivilligsentralen klar til å hjelpe deg med innkjøp av mat og medisiner. 

Kontakt oss på telefon: 94860564 eller post@stokke.frivilligsentral.no.

Det er flere butikker som tilbyr netthandel og hjemevering av mat. 

Vitus Apotek tilbyr bestilling av medisiner på nett. Lenke til Vitus Apoteks nettbutikk.

Meny tilbyr nettbutikk med utlevering av varer. Lenke til Menys nettbutikk.
Her finner du Guide for å handle i Menys nettbutikk.

Kolonial.no tilbyr dagligvarer på nett, med hjemlevering. Lenke til Kolonial.no

NB: Både Meny og kolonial.no melder om svært stor pågang og lengre leveringstid enn vanlig, vær derfor tidlig ute med bestillingen.


Flere nyheter

TelefonVenn - Motvirker ensomhet og skaper trygghet

Nå som ingen kan besøke hverandre, dra på dagaktiviteter eller andre arrangementer, er det viktig at alle har noen å snakke med. Ta kontakt med Frivilligsentralen dersom du ønsker en TelefonVenn eller ønsker å være TelefonVenn for noen som føler seg ensomme eller engstelige.

Folkedugnad mot koronasmitte

Kjære frivillig Du gjør en flott innsats for samfunnet og vi er takknemlig at akkurat du bidrar i denne dugnaden. Mange lurer på hva som skjer og vi ønsker å holde deg kontinuerlig oppdatert.

Frivilligsentralen holder stengt inntil videre

Stokke Frivilligsentral følger nøye med på utviklingen av Koronavirus og følger råd fra Folkehelseinstitutet samt rådene fra Sandefjord kommune. På bakgrunn av dette begrenser vi våre aktiviteter og holder frivilligsentralen stengt inntil videre.

Årsmøtet for Stokke Frivilligsentral er utsatt

Vi har valgt å utsette Stokke Frivilligsentrals første årsmøte på bakgrunn av situasjonen med Koronavirus i Norge. Vi kommer tilbake med ny dato når vi vet mer om hvordan situasjonen utvikler seg.

Tilbudet om IT-hjelp utgår inntil videre

Hver torsdag siden desember har Marte Aasvang tibudt IT-hjelp på Frivilligsentralen. Flere har fått hjelp med små eller store problemer rettet til bruk av PC, nettbrett eller mobil. Nå har Marte fått tilbud om å prøve seg på en ordinær arbeidsplass og har derfor ikke lenger mulighet til å tilbringe torsdagene på Frivilligsentralen.

2020 © Stokke Frivilligsentral