Hvelvet - En musikals møteplass i Stokke

Med støtte fra Gjensidigestiftelsen bygger vi "Hvelvet lydstudio" i det gamle bankhvelvet i Stokke. Her skal unge, eldre og personer med funksjonsnedsettelser møtes for å lære, utfolde seg og skape musikk sammen.

Det er nye verdier som skal inn i bankhvelvet når vi nå bygger lydstudio. Penger og verdipapirer skiftes ut med stydioutstyr og musikkinstrumenter. I det nye musikkstudioet skal både unge og eldre i Stokke få boltre seg. Vi har tro på at vi kan skape både god musikk, gode opplevelser og en attraktiv møteplass på tvers av generasjoner med musikken som virkemiddel. 

Selve byggingen av studioet er litt av en jobb. I vår gikk vi i gang med å sage hull i veggen for å sette inn en ny dør og i taket, for å få på plass ventilasjon i rommet. Det i seg selv er ikke en enkel sak når veggene består av tykk, armert betong, men med hjelp av skikkelig redskap og betongsagingsfirma fikset vi jobben. 



Nå er elektriker og snekker godt i gang med å ferdigstille selve rommet, som skal ha riktig akustikk. Dermed er det snart klart for å innrede rommet med utstyr og instrumenter. 

Både ungdommen på fritidsklubben og de eldre brukerne av Frivilligsentralen følger spent med. Det er mange i Stokke som ønsker å ta studioet i bruk og vi gleder oss til de første musikalske tonene skal strømme ut av studioet. 

2024 © Stokke Frivilligsentral