Ordføreren og Svartnissen kommer til åpningen av Stokke Frivilligsentral

Programmet for åpningen av Stokke Frivilligsentral er klart og vi gleder oss til å åpne dørene lørdag 16. november kl. 17:00. Blant annet får vi besøk av ordfører Bjørn Ole Gleditsch og vi får en smakebit av barnas store julerevy, Når nøttene blir vrange.

Program for åpningen av Stokke Frivilligsentral
17:00 Ordfører, Bjørn Ole Gleditsch, åpner med snorklipping
17:20 Innslag fra Barnas Store Julerevy – møt noen av nissene
17:45 Loddtrekning

Det blir også:

  • Informasjon om frivilligsentralen
  • Skattkammeret - Utlånssentral for gratis leie av sports og friluftsutstyr
  • Gratis gløgg og pepperkaker til alle!

Svartnissen er navnet på juletruppen som hver jul lager familieforestillinger på Sola Kulturhus i Stavanger. Konseptet startet i 2001 og ble i fjor jul sett av over 23 000 barn og voksne. Den store suksessen har nå kommet til Sandefjord og vil gjøre førjulstida gøyere for både store og små!

 "Når Nøttene Blir Vrange" er forestillingen der julenissen forsvinner og Svartnissen har skumle planer om å avlyse jula, og ta alle pakkene selv. Vi blir kjent med de tre nissene Kaja Caboom, Kissa Nissemann og Ove Rocketroll når de iherdig prøver å redde jula på deres litt originale måte. Kan julenissen komme tilbake? Klarer de tre nissene å stoppe Svartnissen før klokka slår tolv? Kom og bli med på et heidundrende kappløp med tiden!

Kl. 17:20 blir det en kort opptreden hvor vi presenterer noen av nissene med Dagrun Anholdt fra Stokke i spissen. Frode Gjerløw (Stokke) og Madeleine Barosen Herholdt (Vear) har for øvrig ansvar for regi, scenografi og kostymer på forestillingen (men disse vil ikke være tilstede på lørdag).


2024 © Stokke Frivilligsentral