Tilbudet om IT-hjelp utgår inntil videre

Hver torsdag siden desember har Marte Aasvang tibudt IT-hjelp på Frivilligsentralen. Flere har fått hjelp med små eller store problemer rettet til bruk av PC, nettbrett eller mobil. Nå har Marte fått tilbud om å prøve seg på en ordinær arbeidsplass og har derfor ikke lenger mulighet til å tilbringe torsdagene på Frivilligsentralen.

Marte har bacehlorgrad i IT og og de som har fått gleden av å få IT-hjelp av henne har uttrykt at de har vært svært fornøyde med hjelpen og servicen. Det var derfor med tungt hjerte at vi mottok nyheten om at Marte ikke kan være hos oss på torsdagene lenger. Samtidig er vi glade for at Marte har fått en mulighet til å  ta et steg videre. Vi ønsker henne all lykke til og takker henne for innsatsen hun har lagt ned hos oss. Vi håper også at vi ser mer til Marte fremover, selv om det ikke lenger blir fast hver torsdag.

Inntil videre henviser vi alle som har IT-utfordringer til dataklubben på Engveiensenteret. De har møter hver mandag kl. 11-13.

Marte Aasvang har tilbudt IT-hjelp på Stokke Frivillighet hver torsdag siden desember. Nå tar hun fatt på nye utfordringer. Stokke Frivilligsentral ønsker henne lykke til videre!


2024 © Stokke Frivilligsentral