Transporten i Stokke - Et oppdrag for Frivilligsentralen

Fra og med mandag 3. januar har busser med frivillige sjåfører fra Stokke Frivilligsentral vært å se på veien hver ukedag. Våre frivillige kjører daglig til og fra dagsenter og Smiløkka og i tillegg blir det transport til og fra fritidsaktiviteter og turkjøring. Fritidsklubben vil selvsagt også ha stor glede av transporttilbudet. 

Frivilligsentralen disponerer nå tre minibusser og vi er veldig glade for endelig å kunne presentere vår splitter nye Aktivitetsbuss.  
Aktivitetsbussen, en Toyota Proace electric, er kjøpt inn med gavemidler fra Johannes Sandviks fond og Stiftelsen Hauanskogen. Ladestasjon er kjøpt og montert for gavemidler fra Gleditsch Fargehandel A/S. Tusen hjertelig takk til dere for gaven.

En stor takk går også til våre støttespillere som bidrar med sponsormidler og tjenester som gjør det mulig for oss å drifte transporttejesten, Stokke Bygg AS, Toyota Sandefjord, Pandora Eiendom AS, VESTFOLD ELEKTRO-DIESEL AS, Circle K Stokke og Sandefjord brann og redning som lar oss parkere bussene på Stokke Brannstasjon.

Vil du jobbe som  frivillig sjåfør? Ta kontakt med Stine 94860564 eller Rigmor 45080330. 

2024 © Stokke Frivilligsentral