Ungdom får en god start på dagen med grøtservering fra Stokke Frivilligsentral

Allerede forrige tirsdag stilte frivillige fra Stokke Frivilligsentral opp og serverte frokost til elevene på Stokke Ungdomsskole.

Stokke Ungdomsskole har mottatt folkehelsemidler for å servere grøt til elevene hver uke gjennom skoleåret. Forrige skoleår hadde skolen tilbud om grøt til elevene en dag per uke. Det var da helsesykepleier og en sosialarbeider ved skolen som hadde ansvar for serveringen, og de opplevde at tilbudet var populært og at elevene fikk en god start på dagen. Nå ønsket skolen å utvide tilbudet, men manglet ressurser til å gjennomføre tiltaket. 

Med hjelp av frivillige fra Stokke Frivilligsentral har skolen nå utvidet grøtserveringen til to dager i uka. Elevene får en varm frokost og en sosial møteplass. I tillegg tilbyr skolen leksehjelp til de som ønsker det samtidig med grøten. 

Foreløpig har tre frivillige meldt seg for å være med å servere grøt til ungdommene en morgen i uka. Dersom flere frivillige melder seg kan det bli aktuelt å utvide tilbudet til tre dager i uka. Meld deg gjerne som frivillig, dersom du ønsker å være med og bidra til at ungdomsskoleelevene i Stokke får en god start på dagen. 

Meld deg som frivillig her, send en e-post til post@stokke.frivilligsentral.no, eller ring oss på 94 86 05 64

Frivillige grøtserverere fra Stokke Frivilligsentral synes det er hyggelig å starte dagen med grøtservering på ungdomsskolen. Fra venstre Torhild Vamråk Trevland, Brit Omli Nilsen og Anne Marie Andreassen.

2024 © Stokke Frivilligsentral