Skattkammeret Utlånsentral

Gratis utlån av sport og fritidsutstyr til hele familien. Åpningstider: Tirsdager 10:00-15:30 og onsdager 10:00-16:30

Aldersgruppe: For alle

Skattkammeret på Frivilligsentralen i Stokke tilbyr gratis utlån av sport- og fritidsutstyr til hele familien i en uke av gangen. Du kan reservere utstyr på nett og hente på Frivilligsentralen, eller gjøre reservasjonen når du kommer. Vi har stort utvalg av utstyr for friluftliv, skøyter, akebrett og mye mer. 

Sjekk hele utvalget og reserver her.

Skattkammeret i Stokke

Skattkammeret ønsker at alle barn og unge skal kunne delta på aktiviteter og at prislapp på utstyr ikke skal være en hindring. Vi ønsker å tilby utstyr for hele familien, slik at foreldre, barn og unge, kan få gode opplevelser gjennom felles aktivitet og glede. Utstyret er gratis og kan lånes i en uke av gangen. Vi har en miljøprofil og oppfordrer til gjenbruk.

Aktivitetsveiledning
Skattkammeret kan tilby veiledning inn mot aktiviteter for å øke deltakelse. Skattkammeret skal i tillegg være en ressursbank med tanke på kunnskapsformidling til lag, foreninger, barn, ungdom og deres foreldre. Kirkens Bymisjon samarbeider i Stokke med frivillighetssentralen om drift av utlånssentralen. Frivilligsentralen holder til på Lilletorget, midt i Stokke sentrum.

Åpningstider
Tirsdag fra 10-15.30 og onsdag fra 10-16.30.

Telefon
90720255

Ønsker du å være frivillig på Skattkammeret?

Ta kontakt med:
Cecilie Carlsen, prosjektansvarlig
Telefon: 90720255
E-post: cecilie@skbv.no2021 © Stokke Frivilligsentral